LTC Vechtlust

Lessen voor de junioren

Je bent in 2024 junior als je bent geboren in 2007 of recenter.

De lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 15.20, 16.10 en 17.00 uur. We streven naar zoveel mogelijk groepen met 6 cursisten, maar het is ook mogelijk om voor groepen met 4 cursisten in te schrijven.

Als je inschrijft voor privéles, nemen we contact met je op om het aantal lessen, de lestijd en de planning te bespreken.

Lessen voor de senioren

Je bent in 2024 senior als je bent geboren in 2006 of daarvoor.

De lessen voor senioren / volwassenen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 17.00, 17.50, 18.40, 19.30, 20.20 of 21.10 uur.

Als je inschrijft voor privéles, nemen we contact met je op om het aantal lessen, de lestijd en de planning te bespreken.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld per cursist. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de lestijden, startdatum en vakanties. Ook kan je direct inschrijven. Of teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De lessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en voor senioren ook vrijdagochtend. Klik op een lestype voor de mogelijke aanvangstijden. De lessen duren 50 minuten.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten. Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd of de lestijd worden verkort.

Wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de facturering te doen. Heb je ons gemachtigd het lesgeld te incasseren, dan gebeurt dat meestal 2 of 3 dagen nadat je de factuur hebt ontvangen. Zonder machtiging is het de bedoeling dat je de factuur binnen twee weken betaalt.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via de PLANMYSPORT APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.